tirsdag den 21. august 2012

Paa tvaers af Britsish Columbia (BC)

Hvis min GPS havde talt sandt, var jeg ikke koert hele vejen fra Lake Louise til Whistler paa en dag. Den fortalte at jeg havde 500 km. Jeg vidste godt at de nok ikke holdt, men at det var over 1000 km var en overraskelse. Ja Jorgen, jeg ved godt, at jeg bare kan bruge et kort. Det gjorde jeg ogsaa, da jeg opgav GPS'en.
Turen var nu ikke bare lang, den var ogsaa fantastisk. ca. 300 km koerte jeg gnnem bjergene i BC HighWay-99, det var utroligt smukt og spaendende specielt naar en stor Truck kom droenende bagfra med stor overskridelse af alle graenser. En stor tankbil, maatte kravle omkring hjoerner og hvordan den kunne komme over de sma plankebeklaedte broer, der foerte over slugterne, forstaar jeg ikke de turde.
I starten troede jeg, at jeg havde god tid, saa jeg stoppede flere gange for at gaa ad nogle af spaendende trails. Det maatte jeg stoppe med da jeg blev klar over at afstanden pludselig blev meget stoerre.
De andre hostels jeg har boet paa, var deltagerne aldersspredt saa man altid kunne finde nogen at snakke med eller spille pool med. Her er der udelukket meget unge mennesker, med megen musik og megen snak. Fred vaere med det, jeg skal paa tur i morgen.

1 kommentar: